076-007 95 80 maria@mariashalsorum.se

Kroppsbehandlingar

CLEAN DETOX RYGGBEHANDLING (ACNE)

Ekologisk kroppsbehandling

I denna behandling koncentrerar vi oss på rätt och balanserad rengöring och en djupt rengörande och avgiftande mask.

Vi börjar med en rengöring som är mild men grundligt rengörande utan att rubba hudens naturliga skyddsbarriär. Hudens egna skydd är i de flesta fall i grav obalans och därför en avgörande orsak till orenheter.

Vi följer efter med en antibakteriell skrubb för att avlägsna gamla hudceller och få huden att andas. Sedan lägger vi en djuprengörande mask med kisel och antioxidanten C-vitamin som löser upp tilltäppta porer, drar till sig och binder bakterier, fett och smuts.

Vi avslutar med att spraya en saltlösning på ryggen som även innehåller grapefruktextrakt. Både salt och grapefrukt har bakteriedödande egenskaper.

Du får med dig tips och råd för fortsatt behandling hemma.

  • Utrensande
  • Förebygger acne
  • Lugnande

HUDTYP: Passar alla men speciellt dem som önskar en utrensande behandling.

MOIST BOOST BODY – FUKTBEHANDLING MED KROPSSKRUBB

Ekologisk kroppsbehandling

Efter en helkroppsskrubb – torrskrubb med skrubbvante blir du inpackad i en ekologisk återfuktande olja och kräm – du väljer doft. En riktig fuktbomb så denna behandling är särskilt bra för dig som är mycket torr. Eftersom den är något åtstramande så kan den också kännas särskilt härlig efter en graviditet eller viktnedgång.

Skalpmassage eller ansiktsmassage ingår.

  • Fuktgivande
  • Åtstramande
  • Avslappnande

HUDTYP: Passar alla

MOIST BOOST BODY – FUKTBEHANDLING MED KROPSSKRUBB

Ekologisk kombobehandling

Känner du dig trött i både kroppen och huden?

Här får du 25 min massage för att sedan få en fuktinpackning. Medan fukten sjunker in får du njuta av skalpmassage. Avslutningsvis smörjs överflödet av fuktinpackningen in på kroppen. Du kommer lämna salongen med riktigt mjuk hud och kropp.

FRÅN TOPP TILL TÅ

Ekologisk kombobehandling

Vi börjar behandlingen med en torrskrubbning för att få bort döda hudceller. Därefter kommer vi smörja in dig med fukt och packa in dig. Medan fukten sjunker in får du njuta av en mini-ansiktsbehandling med rena ekologiska produkter. Därefter packar vi upp dig och smörjer in resterande kräm som lämnar en återfuktande hud. En riktig helrenovering helt enkelt.

RELAX

Vi börjar med 25 min hotstone-massage med varma stenar. Denna massage ger värme, ökar blodcirkulationen och mjukar upp stela muskler. Behandlingen avslutas med en ansikts- och skalpmassage.

För dig som behöver komma ner i varv, ha en skön och avslappnande stund, eller för dig som är lite frusen.